Gizlilik Politikası

Bu Gizlilik Politikası, Hizmeti kullandığınızda bilgilerinizin toplanması, kullanılması ve ifşa edilmesine ilişkin politikalarımızı ve prosedürlerimizi açıklar ve Size gizlilik haklarınızı ve yasaların Sizi nasıl koruduğunu anlatır.

Kişisel verilerinizi Hizmeti sağlamak ve iyileştirmek için kullanırız. Hizmeti kullanarak, bu Gizlilik Politikasına uygun olarak bilgilerin toplanmasını ve kullanılmasını kabul edersiniz.

Yorum ve Tanımlar

Tercüme

Baş harfi büyük olan kelimeler, aşağıdaki koşullarda tanımlanan anlamlara sahiptir.

Aşağıdaki tanımlar, tekil veya çoğul olarak görünüp görünmediğine bakılmaksızın aynı anlama sahip olacaktır.

Bu Gizlilik Politikasının amaçları için:

  • Sen bireysel erişimin ya da bireysel geçerliyse, erişme veya Hizmeti kullanarak hangi adına Hizmeti veya şirket ya da diğer bir tüzel kişi kullanıyor demektir.

GDPR (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) kapsamında, Hizmeti kullanan kişi olduğunuz için Veri Sahibi veya Kullanıcı olarak anılabilirsiniz.

  • Şirket (bu Sözleşmede “Şirket”, “Biz”, “Biz” veya “Bizim” olarak anılacaktır) Ortadoğu Mutfağı’nı ifade eder.

GDPR’nin amaçları doğrultusunda Şirket, Veri Denetleyicisidir.

  • Bağlı kuruluş, bir taraf tarafından kontrol edilen, kontrol edilen veya bir tarafla ortak kontrol altında olan bir kuruluş anlamına gelir; burada “kontrol”, yönetim kurulu veya diğer yönetim otoritesi seçiminde oy kullanma hakkına sahip hisselerin, özsermaye paylarının veya diğer menkul kıymetlerin %50 veya daha fazlasına sahip olmak anlamına gelir. .
  • Hesap , Hizmetimize veya Hizmetimizin bölümlerine erişmeniz için Sizin için oluşturulan benzersiz bir hesap anlamına gelir.
  • Web sitesi , https://www.robotikkodlamadersi.com/ adresinden erişilebilen https://www.robotikkodlamadersi.com/’a atıfta bulunur.
  • Hizmet , Web Sitesini ifade eder.
  • Ülkeye atıfta bulunur: Türkiye Cumhuriyeti
  • Hizmet Sağlayıcı , verileri Şirket adına işleyen herhangi bir gerçek veya tüzel kişi anlamına gelir. Hizmeti kolaylaştırmak, Şirket adına Hizmeti sağlamak, Hizmetle ilgili hizmetleri gerçekleştirmek veya Şirkete Hizmetin nasıl kullanıldığını analiz etmede yardımcı olmak için Şirket tarafından istihdam edilen üçüncü taraf şirketleri veya bireyleri ifade eder.

GDPR’nin amaçları doğrultusunda, Hizmet Sağlayıcılar Veri İşleyicileri olarak kabul edilir.

  • Üçüncü Taraf Sosyal Medya Hizmeti , bir Kullanıcının Hizmeti kullanmak için oturum açabileceği veya bir hesap oluşturabileceği herhangi bir web sitesi veya herhangi bir sosyal ağ web sitesini ifade eder.
  • Kişisel Veri , kimliği belirli veya belirlenebilir bir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgidir.

GDPR amaçları doğrultusunda Kişisel Veriler, ad, kimlik numarası, konum verileri, çevrimiçi tanımlayıcı veya fiziksel, fizyolojik, genetik, zihinsel, ekonomik, kültürel veya sosyal duruma özgü bir veya daha fazla faktör gibi Sizinle ilgili herhangi bir bilgi anlamına gelir. Kimlik.

CCPA’nın amaçları doğrultusunda, Kişisel Veriler, Sizi tanımlayan, ilişkili, açıklayan veya ilişkilendirilebilecek veya doğrudan veya dolaylı olarak sizinle makul bir şekilde ilişkilendirilebilecek herhangi bir bilgi anlamına gelir.

  • Çerezler , bir web sitesi tarafından bilgisayarınıza, mobil cihazınıza veya başka bir cihaza yerleştirilen ve birçok kullanımı arasında o web sitesindeki tarama geçmişinizin ayrıntılarını içeren küçük dosyalardır.
  • Kullanım Verileri , Hizmetin kullanımıyla veya Hizmet altyapısının kendisinden (örneğin, bir sayfa ziyaretinin süresi) otomatik olarak toplanan verileri ifade eder.
  • Veri Sorumlusu, GDPR’nin (Genel Veri Koruma Yönetmeliği) amaçları doğrultusunda, Şirketi, Kişisel Verilerin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını tek başına veya başkalarıyla birlikte belirleyen tüzel kişi olarak ifade eder.
  • Do Not Track (DNT), ABD düzenleyici makamları, özellikle ABD Federal Ticaret Komisyonu (FTC) tarafından, İnternet endüstrisinin, internet kullanıcılarının çevrimiçi bilgilerinin izlenmesini kontrol etmelerine olanak tanıyan bir mekanizma geliştirmesi ve uygulaması için teşvik edilen bir kavramdır. web siteleri arasındaki etkinlikler.
  • Business , CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıyla, Şirketi, Tüketicilerin kişisel bilgilerini toplayan ve Tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenme amaçlarını ve araçlarını belirleyen veya adına bu bilgilerin işlendiği tüzel kişilik olarak ifade eder. bilgi toplanır ve tek başına veya başkalarıyla birlikte, Kaliforniya Eyaletinde iş yapan tüketicilerin kişisel bilgilerinin işlenmesinin amaçlarını ve araçlarını belirler.
  • Tüketici , CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıyla, Kaliforniya’da ikamet eden gerçek bir kişi anlamına gelir. Yasada tanımlandığı şekliyle mukim, (1) ABD’de geçici veya geçici bir amaç dışında bulunan her bireyi ve (2) ABD’de ikamet eden ve ABD dışında geçici veya geçici bir süre için bulunan her bireyi içerir. geçici amaç
  • Satış , CCPA (Kaliforniya Tüketici Gizliliği Yasası) amacıyla, bir Tüketicinin Kişisel Bilgilerini sözlü, yazılı veya elektronik veya diğer yollarla satmak, kiralamak, serbest bırakmak, ifşa etmek, yaymak, kullanıma sunmak, aktarmak veya başka bir şekilde iletmek anlamına gelir. parasal veya diğer değerli bir bedel karşılığında başka bir işletmeye veya üçüncü bir tarafa.

Kişisel Verilerinizi Toplama ve Kullanma

Toplanan Veri Türleri

Kişisel veri

Hizmetimizi kullanırken, Sizden, Sizinle iletişim kurmak veya sizi tanımlamak için kullanılabilecek belirli kişisel olarak tanımlanabilir bilgileri sağlamanızı isteyebiliriz. Kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler aşağıdakileri içerebilir, ancak bunlarla sınırlı değildir:

  • E
  • Kullanım verisi

Kullanım verisi

Kullanım Verileri, Hizmet kullanılırken otomatik olarak toplanır.

Kullanım Verileri, Cihazınızın İnternet Protokol adresi (örn. IP adresi), tarayıcı türü, tarayıcı sürümü, ziyaret ettiğiniz Hizmetimizin sayfaları, ziyaretinizin saati ve tarihi, bu sayfalarda geçirilen süre, benzersiz cihaz gibi bilgileri içerebilir. tanımlayıcılar ve diğer teşhis verileri.

Hizmete bir mobil cihaz aracılığıyla veya aracılığıyla eriştiğinizde, kullandığınız mobil cihazın türü, mobil cihazınızın benzersiz kimliği, mobil cihazınızın IP adresi, cep telefonunuz dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere belirli bilgileri otomatik olarak toplayabiliriz. işletim sistemi, kullandığınız mobil İnternet tarayıcısının türü, benzersiz cihaz tanımlayıcıları ve diğer tanılama verileri.

Hizmetimizi her ziyaret ettiğinizde veya bir mobil cihaz aracılığıyla veya aracılığıyla Hizmete eriştiğinizde tarayıcınızın gönderdiği bilgileri de toplayabiliriz.

İzleme Teknolojileri ve Çerezler

Hizmetimizdeki etkinliği izlemek ve belirli bilgileri depolamak için Çerezler ve benzer izleme teknolojileri kullanıyoruz. Kullanılan izleme teknolojileri, bilgi toplamak ve izlemek ve Hizmetimizi geliştirmek ve analiz etmek için işaretler, etiketler ve komut dosyalarıdır.

Tarayıcınıza tüm Çerezleri reddetmesi veya bir Çerez gönderildiğinde belirtmesi için talimat verebilirsiniz. Ancak, Çerezleri kabul etmezseniz Hizmetimizin bazı kısımlarını kullanamayabilirsiniz.

Çerezler “Kalıcı” veya “Oturum” Çerezleri olabilir. Kalıcı Çerezler, çevrimdışı olduğunuzda kişisel bilgisayarınızda veya mobil cihazınızda kalırken, Oturum Çerezleri, web tarayıcınızı kapatır kapatmaz silinir. “Çerezler Nedir” makalesinde çerezler hakkında daha fazla bilgi edinin .

Aşağıda belirtilen amaçlar için hem oturum hem de kalıcı Çerezler kullanıyoruz:

  • Gerekli / Temel Çerezler

Tür: Oturum Çerezleri

Yöneten: Biz

Amaç: Bu Çerezler, Size Web Sitesi aracılığıyla sunulan hizmetleri sağlamak ve Sitenin bazı özelliklerini kullanmanızı sağlamak için gereklidir. Kullanıcıların kimliğinin doğrulanmasına ve kullanıcı hesaplarının dolandırıcılık amaçlı kullanılmasını önlemeye yardımcı olurlar. Bu Çerezler olmadan, talep ettiğiniz hizmetler sağlanamaz ve biz bu Çerezleri yalnızca Size bu hizmetleri sağlamak için kullanırız.

  • Çerez Politikası / Bildirim Kabul Çerezleri

Tür: Kalıcı Çerezler

Yöneten: Biz

Amaç: Bu Çerezler, kullanıcıların Web Sitesinde çerez kullanımını kabul edip etmediğini belirler.

  • İşlevsellik Çerezleri

Tür: Kalıcı Çerezler

Yöneten: Biz

Amaç: Bu Çerezler, Web Sitesini kullandığınızda, giriş bilgilerinizi veya dil tercihinizi hatırlamak gibi yaptığınız seçimleri hatırlamamızı sağlar. Bu Çerezlerin amacı Size daha kişisel bir deneyim sunmak ve Web Sitesini her kullandığınızda tercihlerinizi yeniden girmek zorunda kalmanızı önlemektir.

  • İzleme ve Performans Çerezleri

Tür: Kalıcı Çerezler

Yöneten: Üçüncü Taraflar

Amaç: Bu Çerezler, Web Sitesine gelen trafik ve kullanıcıların Web Sitesini nasıl kullandığı hakkındaki bilgileri izlemek için kullanılır. Bu Çerezler aracılığıyla toplanan bilgiler, sizi doğrudan veya dolaylı olarak bireysel bir ziyaretçi olarak tanımlayabilir. Bunun nedeni, toplanan bilgilerin tipik olarak Web Sitesine erişmek için kullandığınız cihazla ilişkili takma adlı bir tanımlayıcıya bağlı olmasıdır. Bu Çerezleri, kullanıcılarımızın bunlara nasıl tepki verdiğini görmek için Web Sitesinin yeni reklamlarını, sayfalarını, özelliklerini veya yeni işlevlerini test etmek için de kullanabiliriz.

  • Hedefleme ve Reklam Çerezleri

Tür: Kalıcı Çerezler

Yöneten: Üçüncü Taraflar

Amaç: Bu Çerezler, sizin ilginizi çekme olasılığı daha yüksek olan reklamları göstermemizi sağlamak için tarama alışkanlıklarınızı takip eder. Bu Çerezler, Sizi benzer ilgi alanlarına sahip diğer kullanıcılarla gruplandırmak için tarama geçmişinizle ilgili bilgileri kullanır. Bu bilgilere dayanarak ve Bizim iznimizle, üçüncü taraf reklamcılar, Siz üçüncü taraf web sitelerindeyken ilgi alanlarınızla alakalı olacağını düşündüğümüz reklamları göstermelerini sağlamak için Çerezler yerleştirebilir.

Kullandığımız çerezler ve çerezlere ilişkin tercihleriniz hakkında daha fazla bilgi için lütfen Çerez Politikamızı ziyaret edin.

Kişisel Verilerinizin Kullanımı

Şirket, Kişisel Verileri aşağıdaki amaçlarla kullanabilir:

  • Hizmetimizin kullanımını izlemek de dahil olmak üzere Hizmetimizi sağlamak ve sürdürmek .
  • Hesabınızı yönetmek için: Hizmetin bir kullanıcısı olarak kaydınızı yönetmek için. Sağladığınız Kişisel Veriler, Size kayıtlı bir kullanıcı olarak sunulan Hizmetin farklı işlevlerine erişmenizi sağlayabilir.
  • Bir sözleşmenin ifası için: Satın aldığınız ürünler, öğeler veya hizmetler için satın alma sözleşmesinin veya Hizmet aracılığıyla Bizimle yaptığımız herhangi bir başka sözleşmenin geliştirilmesi, uygunluğu ve üstlenilmesi.
  • Sizinle iletişime geçmek için: Sizinle e-posta, telefon görüşmeleri, SMS veya bir mobil uygulamanın güncellemelerle ilgili anlık bildirimleri veya güvenlik güncellemeleri dahil işlevler, ürünler veya sözleşmeli hizmetlerle ilgili bilgilendirici iletişimler gibi diğer eşdeğer elektronik iletişim biçimleriyle iletişime geçmek, uygulanması için gerekli veya makul olduğunda.
  • Bu tür bilgileri almamayı seçmediğiniz sürece, daha önce satın aldığınız veya sorduğunuz ürünlere benzer sunduğumuz diğer mallar, hizmetler ve etkinlikler hakkında Size haberler, özel teklifler ve genel bilgiler sağlamak için.
  • Taleplerinizi yönetmek için: Bize gelen taleplerinize katılmak ve yönetmek için.

Kişisel bilgilerinizi aşağıdaki durumlarda paylaşabiliriz:

  • Hizmet Sağlayıcılarla: Kişisel bilgilerinizi Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek, Hizmetimizi desteklemek ve sürdürmek için Size reklamlar göstermek, Sizinle iletişime geçmek için Hizmet Sağlayıcılarla paylaşabiliriz.
  • İş transferleri için: Kişisel bilgilerinizi herhangi bir birleşme, Şirket varlıklarının satışı, finansman veya işimizin tamamının veya bir kısmının başka bir şirkete satın alınmasıyla bağlantılı olarak veya müzakereler sırasında paylaşabilir veya devredebiliriz.
  • Bağlı Kuruluşlarla: Bilgilerinizi bağlı şirketlerimizle paylaşabiliriz, bu durumda bu bağlı kuruluşların bu Gizlilik Politikasına uymalarını zorunlu kılacağız. İştirakler, ana şirketimizi ve bizim kontrol ettiğimiz veya Bizimle müşterek kontrolümüz altındaki diğer bağlı kuruluşları, ortak girişim ortaklarını veya diğer şirketleri içerir.
  • İş ortaklarıyla: Size belirli ürünler, hizmetler veya promosyonlar sunmak için Bilgilerinizi iş ortaklarımızla paylaşabiliriz.
  • Diğer kullanıcılarla: Kişisel bilgileri paylaştığınız veya diğer kullanıcılarla ortak alanlarda başka bir şekilde etkileşime girdiğiniz zaman, bu tür bilgiler tüm kullanıcılar tarafından görüntülenebilir ve dışarıda herkese açık olarak dağıtılabilir. Diğer kullanıcılarla etkileşime girerseniz veya bir Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmeti aracılığıyla kaydolursanız, Üçüncü Şahıs Sosyal Medya Hizmetindeki kişileriniz adınızı, profilinizi, resimlerinizi ve faaliyetinizin açıklamasını görebilir. Benzer şekilde, diğer kullanıcılar etkinliğinizin açıklamalarını görüntüleyebilir, Sizinle iletişim kurabilir ve profilinizi görüntüleyebilir.

Kişisel Verilerinizin Saklanması

Şirket, Kişisel Verilerinizi yalnızca bu Gizlilik Politikasında belirtilen amaçlar için gerekli olduğu sürece saklayacaktır. Kişisel Verilerinizi, yasal yükümlülüklerimize uymak (örneğin, geçerli yasalara uymak için verilerinizi tutmamız gerekiyorsa), anlaşmazlıkları çözmek ve yasal anlaşmalarımızı ve politikalarımızı uygulamak için gerekli olduğu ölçüde saklayacak ve kullanacağız.

Şirket ayrıca Kullanım Verilerini dahili analiz amacıyla saklayacaktır. Kullanım Verileri, bu verilerin güvenliğini güçlendirmek veya Hizmetimizin işlevselliğini geliştirmek için kullanılması veya yasal olarak bu verileri daha uzun süreler boyunca saklamakla yükümlü olmamız dışında, genellikle daha kısa bir süre için saklanır.

Kişisel Verilerinizin Aktarılması

Kişisel Verileriniz de dahil olmak üzere bilgileriniz, Şirketin faaliyet ofislerinde ve işlemeye dahil olan tarafların bulunduğu diğer tüm yerlerde işlenir. Bu, bu bilgilerin, veri koruma yasalarının Sizin yetki alanınızdan farklı olabileceği eyalet, il, ülke veya diğer resmi yargı yetkisi dışında bulunan bilgisayarlara aktarılabileceği ve bu bilgisayarlarda saklanabileceği anlamına gelir.

Bu Gizlilik Politikasına verdiğiniz onayın ardından bu tür bilgileri göndermeniz, bu aktarıma ilişkin sözleşmenizi temsil eder.

Şirket, verilerinizin güvenli bir şekilde ve bu Gizlilik Politikasına uygun olarak ele alındığından emin olmak için makul olarak gerekli tüm adımları atacaktır ve Kişisel Verilerinizin güvenliği de dahil olmak üzere yeterli kontroller olmadıkça bir kuruluşa veya ülkeye aktarılmayacaktır. Verileriniz ve diğer kişisel bilgileriniz.

Kişisel Verilerinizin İfşası

Ticari işlemler

Şirket bir birleşme, devralma veya varlık satışına dahil olursa, Kişisel Verileriniz aktarılabilir. Kişisel Verileriniz aktarılmadan ve farklı bir Gizlilik Politikasına tabi olmadan önce bildirimde bulunacağız.

kolluk kuvvetleri

Belirli koşullar altında, kanunen veya resmi makamların (örneğin bir mahkeme veya bir devlet kurumu) geçerli taleplerine yanıt olarak gerekli olması halinde Şirketin Kişisel Verilerinizi ifşa etmesi gerekebilir.

Diğer yasal gereklilikler

Şirket, Kişisel Verilerinizi, bu tür bir eylemin aşağıdakiler için gerekli olduğuna iyi niyetle inanarak ifşa edebilir:

  • Yasal bir yükümlülüğe uymak
  • Şirketin haklarını veya mülkiyetini korumak ve savunmak
  • Hizmetle bağlantılı olası suistimalleri önlemek veya araştırmak
  • Hizmet Kullanıcılarının veya kamunun kişisel güvenliğini korumak
  • Yasal sorumluluğa karşı koruyun

Kişisel Verilerinizin Güvenliği

Kişisel Verilerinizin güvenliği Bizim için önemlidir, ancak İnternet üzerinden hiçbir aktarım yönteminin veya elektronik depolama yönteminin %100 güvenli olmadığını unutmayın. Kişisel Verilerinizi korumak için ticari olarak kabul edilebilir araçları kullanmaya çabalarken, bunların mutlak güvenliğini garanti edemeyiz.

Kişisel Verilerinizin İşlenmesine İlişkin Detaylı Bilgi

Hizmet Sağlayıcılar, Kişisel Verilerinize yalnızca Bizim adımıza görevlerini yerine getirmek için erişebilir ve bunları ifşa etmemek veya başka bir amaçla kullanmamakla yükümlüdür.

Analitik

Hizmetimizin kullanımını izlemek ve analiz etmek için üçüncü taraf Hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz.

  • Google Analytics

Google Analytics, Google tarafından sunulan ve web sitesi trafiğini izleyen ve raporlayan bir web analizi hizmetidir. Google, Hizmetimizin kullanımını izlemek ve izlemek için toplanan verileri kullanır. Bu veriler diğer Google hizmetleriyle paylaşılır. Google, toplanan verileri kendi reklam ağının reklamlarını bağlamsallaştırmak ve kişiselleştirmek için kullanabilir.

Google Analytics kapsamı dışında kalma tarayıcı eklentisini yükleyerek Hizmet’teki etkinliğinizin Google Analytics’e sunulmasını devre dışı bırakabilirsiniz. Eklenti, Google Analytics JavaScript’in (ga.js, analytics.js ve dc.js) ziyaret etkinliği hakkında Google Analytics ile bilgi paylaşmasını engeller.

Google’ın gizlilik uygulamaları hakkında daha fazla bilgi için lütfen Google Gizlilik ve Şartlar web sayfasını ziyaret edin: https://policies.google.com/privacy?hl=tr

reklam

Hizmetimizi desteklemeye ve sürdürmeye yardımcı olmak için Size reklamlar göstermek için Hizmet sağlayıcıları kullanabiliriz.

  • Google AdSense ve DoubleClick Çerez

Google, üçüncü taraf satıcı olarak Hizmetimizde reklam sunmak için çerezleri kullanır. Google’ın DoubleClick çerezini kullanması, kendisinin ve ortaklarının, Hizmetimize veya İnternet’teki diğer web sitelerine yaptıkları ziyaretlere dayalı olarak kullanıcılarımıza reklam sunmasına olanak tanır.

Google Ads Ayarları web sayfasını ziyaret ederek ilgi alanına dayalı reklamcılık için DoubleClick Çerezinin kullanımını devre dışı bırakabilirsiniz: http://www.google.com/ads/preferences/

GDPR Gizliliği

GDPR Kapsamında Kişisel Verileri İşlemenin Yasal Dayanağı

Kişisel Verileri aşağıdaki koşullar altında işleyebiliriz:

  • Onay: Kişisel Verilerin bir veya daha fazla belirli amaç için işlenmesi için onay verdiniz.
  • Bir sözleşmenin ifası: Kişisel Verilerin sağlanması, Sizinle bir sözleşmenin ifası ve/veya sözleşme öncesi yükümlülükler için gereklidir.
  • Yasal yükümlülükler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirketin tabi olduğu bir yasal yükümlülüğe uyum için gereklidir.
  • Hayati menfaatler: Kişisel Verilerin İşlenmesi, Sizin hayati menfaatlerinizi veya başka bir gerçek kişiyi korumak için gereklidir.
  • Kamu Çıkarları: Kişisel Verilerin işlenmesi, kamu yararına veya Şirkete verilen resmi yetkinin kullanılmasına yönelik yürütülen bir görevle ilgilidir.
  • Meşru menfaatler: Kişisel Verilerin işlenmesi, Şirket tarafından izlenen meşru menfaatlerin amaçları için gereklidir.

Her durumda, Şirket, işleme için geçerli olan belirli yasal dayanağı ve özellikle Kişisel Verilerin sağlanmasının yasal mı yoksa sözleşmeye dayalı bir gereklilik mi yoksa bir sözleşmeye girmek için gerekli bir gereklilik mi olduğu konusunda memnuniyetle yardımcı olacaktır.

GDPR Kapsamındaki Haklarınız

Şirket, Kişisel Verilerinizin gizliliğine saygı göstermeyi ve haklarınızı kullanabileceğinizi garanti etmeyi taahhüt eder.

Bu Gizlilik Politikası uyarınca ve AB içindeyseniz yasalara göre şunları yapma hakkına sahipsiniz:

  • Kişisel Verilerinize erişim isteyin. Sizinle ilgili sahip olduğumuz bilgilere erişme, bunları güncelleme veya silme hakkı. Mümkün olduğunda, Kişisel Verilerinize doğrudan hesap ayarları bölümünden erişebilir, bunları güncelleyebilir veya silinmesini talep edebilirsiniz. Bu işlemleri kendiniz gerçekleştiremiyorsanız, Size yardımcı olmak için lütfen Bizimle iletişime geçin. Bu aynı zamanda Sizinle ilgili elimizde tuttuğumuz Kişisel Verilerin bir kopyasını almanızı da sağlar.
  • Sizinle ilgili elimizde tuttuğumuz Kişisel Verilerin düzeltilmesini talep edin. Sizinle ilgili elimizde bulunan eksik veya yanlış bilgilerin düzeltilmesini isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin işlenmesine itiraz etme. Bu hak, İşlememiz için yasal dayanak olarak meşru bir menfaate dayandığımız ve Sizin özel durumunuzla ilgili olarak, bu gerekçeyle Kişisel Verilerinizi işlememize itiraz etmek istemenize neden olan bir şey olduğunda mevcuttur. Ayrıca, Kişisel Verilerinizi doğrudan pazarlama amaçları için işlediğimiz yere itiraz etme hakkına da sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin silinmesini talep edin. Kişisel Verileri işlemeye devam etmemiz için iyi bir neden olmadığında, Kişisel Verileri silmemizi veya kaldırmamızı isteme hakkına sahipsiniz.
  • Kişisel Verilerinizin aktarılmasını talep edin. Size veya seçtiğiniz bir üçüncü tarafa Kişisel Verilerinizi yapılandırılmış, yaygın olarak kullanılan, makine tarafından okunabilir bir biçimde sağlayacağız. Lütfen bu hakkın yalnızca başlangıçta Bize kullanma izni verdiğiniz veya Bilgileri Sizinle bir sözleşme yapmak için kullandığımız otomatik bilgiler için geçerli olduğunu unutmayın.
  • Onayınızı geri çekin. Kişisel Verilerinizi kullanmaya ilişkin onayınızı geri çekme hakkına sahipsiniz. Onayınızı geri çekerseniz, Size Hizmetin belirli belirli işlevlerine erişim sağlayamayabiliriz.

GDPR Veri Koruma Haklarınızın Kullanılması

Bizimle iletişime geçerek erişim, düzeltme, iptal ve itiraz haklarınızı kullanabilirsiniz. Lütfen bu tür taleplere yanıt vermeden önce Kimliğinizi doğrulamanızı isteyebileceğimizi unutmayın. Bir talepte bulunursanız, Size mümkün olan en kısa sürede yanıt vermek için elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

Kişisel Verilerinizi toplamamız ve kullanmamız hakkında bir Veri Koruma Yetkilisine şikayette bulunma hakkınız vardır. Daha fazla bilgi için, Avrupa Ekonomik Alanı’nda (AEA) iseniz, lütfen AEA’daki yerel veri koruma yetkilinizle iletişime geçin.

CCPA Gizliliği

CCPA Kapsamındaki Haklarınız

Bu Gizlilik Politikası uyarınca ve kanunen Kaliforniya’da ikamet ediyorsanız, aşağıdaki haklara sahipsiniz:

  • Haber verme hakkı. Hangi Kişisel Veri kategorilerinin toplandığı ve Kişisel Verilerin hangi amaçlarla kullanıldığı konusunda uygun şekilde bilgilendirilmeniz gerekir.
  • Erişim hakkı / talep etme hakkı. CCPA, Şirket veya iştirakleri tarafından son 12 ay içinde toplanan Kişisel Verilerinizin üçüncü şahısların doğrudan pazarlama amaçları için üçüncü şahıslara ifşa edilmesiyle ilgili olarak Şirketten bilgi talep etmenize ve elde etmenize izin verir.
  • Kişisel Verilerin satışına hayır deme hakkı. Ayrıca Şirketten Kişisel Verilerinizi üçüncü şahıslara satmamasını isteme hakkınız vardır. Bu tür bir talebi “Kişisel Bilgilerimi Satmayın” bölümümüzü veya web sayfamızı ziyaret ederek iletebilirsiniz.
  • Kişisel Verileriniz hakkında bilgi edinme hakkı. Aşağıdakilerin açıklanması ile ilgili olarak Şirket’ten bilgi talep etme ve edinme hakkına sahipsiniz:
    • Toplanan Kişisel Verilerin kategorileri
    • Kişisel Verilerin toplandığı kaynaklar
    • Kişisel Verilerin toplanması veya satılması için iş veya ticari amaç
    • Kişisel Verileri paylaştığımız üçüncü tarafların kategorileri
    • Sizinle ilgili topladığımız belirli Kişisel Veri parçaları
  • Kişisel Verileri silme hakkı. Ayrıca son 12 ay içinde toplanan Kişisel Verilerinizin silinmesini talep etme hakkınız da bulunmaktadır.
  • Ayrımcılığa uğramama hakkı. Aşağıdakiler de dahil olmak üzere Tüketici haklarınızın herhangi birini kullandığınız için ayrımcılığa maruz kalmama hakkına sahipsiniz:
    • Size mal veya hizmet vermemek
    • İndirimler veya diğer faydaların kullanımı veya cezalar dahil olmak üzere mal veya hizmetler için farklı fiyatlar veya oranlar talep etmek
    • Size farklı bir düzeyde veya kalitede mal veya hizmet sağlamak
    • Mallar veya hizmetler için farklı bir fiyat veya oran veya farklı bir mal veya hizmet düzeyi veya kalitesi alacağınızı önermek.

CCPA Veri Koruma Haklarınızı Kullanma

CCPA kapsamındaki haklarınızı kullanmak için ve California’da ikamet ediyorsanız, bize e-posta gönderebilir veya bizi arayabilir veya “Kişisel Bilgilerimi Satmayın” bölümümüzü veya web sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Şirket, doğrulanabilir talebinizi aldıktan sonra 45 gün içinde gerekli bilgileri ücretsiz olarak açıklayacak ve teslim edecektir. Gerekli bilgileri sağlama süresi, makul bir şekilde gerekli olduğunda ve önceden bildirimde bulunularak bir kez daha 45 gün daha uzatılabilir.

Kişisel Bilgilerimi Satmayın

Kişisel bilgileri satmıyoruz. Bununla birlikte, iş ortaklığı yaptığımız Hizmet Sağlayıcılar (örneğin, reklam ortaklarımız), CCPA yasasında tanımlandığı şekilde kişisel bilgileri “satan” Hizmet üzerinde teknoloji kullanabilir.

Kişisel bilgilerinizin ilgi alanına dayalı reklamcılık amacıyla kullanılmasını ve CCPA yasalarında tanımlanan bu potansiyel satışları devre dışı bırakmak isterseniz, aşağıdaki talimatları izleyerek bunu yapabilirsiniz.

Lütfen herhangi bir devre dışı bırakma işleminin kullandığınız tarayıcıya özel olduğunu unutmayın. Kullandığınız her tarayıcıyı devre dışı bırakmanız gerekebilir.

İnternet sitesi

Hizmette sunulan talimatlarımızı izleyerek Hizmet Sağlayıcılarımız tarafından sunulan kişiselleştirilmiş reklamları almayı bırakabilirsiniz:

  • “Çerez İzni” bildirim başlığımızdan
  • Veya “CCPA Devre Dışı Bırakma” bildirim başlığımızdan
  • Veya “Kişisel Bilgilerimi Satmayın” uyarı başlığımızdan
  • Veya “Kişisel Bilgilerimi Satmayın” bağlantımızdan

Devre dışı bırakma, bilgisayarınıza, devre dışı bırakmak için kullandığınız tarayıcıya özel bir tanımlama bilgisi yerleştirecektir. Tarayıcıları değiştirirseniz veya tarayıcınız tarafından kaydedilen çerezleri silerseniz, tekrar devre dışı bırakmanız gerekecektir.

Mobil cihazlar

Mobil cihazınız, size ilgi alanlarınızı hedefleyen reklamlar sunmak için kullandığınız uygulamalarla ilgili bilgilerin kullanımını devre dışı bırakma olanağı verebilir:

  • Android cihazlarda “İlgi Alanına Dayalı Reklamları Kapat” veya “Reklam Kişiselleştirmeyi Kapat”
  • iOS cihazlarda “Reklam İzlemeyi Sınırla”

Ayrıca mobil cihazınızdaki tercihleri ​​değiştirerek mobil cihazınızdan konum bilgisi toplanmasını durdurabilirsiniz.

Kaliforniya Çevrimiçi Gizliliği Koruma Yasası’nın (CalOPPA) Gerektirdiği “Takip Etme” Politikası

Hizmetimiz Do Not Track sinyallerine yanıt vermiyor.

Ancak, bazı üçüncü taraf web siteleri, tarama etkinliklerinizi takip eder. Bu tür web sitelerini ziyaret ediyorsanız, web tarayıcınızda tercihlerinizi ayarlayarak izlenmek istemediğinizi web sitelerine bildirebilirsiniz. Web tarayıcınızın tercihler veya ayarlar sayfasını ziyaret ederek DNT’yi etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz.

Çocukların Gizliliği

Hizmetimiz 13 yaşın altındaki hiç kimseye hitap etmez. 13 yaşın altındaki hiç kimseden bilerek kişisel olarak tanımlanabilir bilgiler toplamıyoruz. Bir ebeveyn veya vasi iseniz ve çocuğunuzun Bize Kişisel Veriler sağladığının farkındaysanız, lütfen Bize Ulaşın. Ebeveyn izni doğrulaması olmadan 13 yaşın altındaki herhangi birinden Kişisel Veri topladığımızı fark edersek, bu bilgileri sunucularımızdan kaldırmak için adımlar atarız.

Diğer Web Sitelerine Bağlantılar

Hizmetimiz, tarafımızca işletilmeyen diğer web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bir üçüncü şahıs bağlantısına tıklarsanız, o üçüncü şahsın sitesine yönlendirileceksiniz. Ziyaret ettiğiniz her sitenin Gizlilik Politikasını incelemenizi şiddetle tavsiye ederiz.

Herhangi bir üçüncü taraf site veya hizmetinin içeriği, gizlilik politikaları veya uygulamaları üzerinde hiçbir kontrole sahip değiliz ve sorumluluk kabul etmiyoruz.

Bu Gizlilik Politikasındaki Değişiklikler

Gizlilik Politikamızı zaman zaman güncelleyebiliriz. Bu sayfada yeni Gizlilik Politikasını yayınlayarak herhangi bir değişiklik hakkında Sizi bilgilendireceğiz.

Değişikliğin yürürlüğe girmesinden ve bu Gizlilik Politikasının üst kısmındaki “Son güncelleme” tarihini güncellemeden önce Size e-posta ve/veya Hizmetimizle ilgili belirgin bir bildirim yoluyla bilgi vereceğiz.

Herhangi bir değişiklik için bu Gizlilik Politikasını periyodik olarak gözden geçirmeniz tavsiye edilir. Bu Gizlilik Politikasında yapılan değişiklikler, bu sayfada yayınlandıklarında geçerlidir.

Bizimle iletişime geçin

Bu Gizlilik Politikası ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • E-posta ile: robotikodlamadersi@gmail.com
Başa dön tuşu